Allau Líric

by Hugkakke

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
02:39
2.
3.
03:26
4.
02:15
5.
03:04
6.
7.

about

Explosió. Despertar-se un matí ressacós i rebre les desastroses conseqüències del capitalisme imperant amb més ràbia que mai. Caminar pels carrers camuflat amb gorra i caputxa per abstenir-se de l’exterior i indagar en el que explota dins teu. Concordar pensaments amb lletres, quadrar rimes amb cançons, i expressar frustracions de la mà de bases sonores. Il·lusions i dubtes concretats en Bombes verbals(2012)

Sinceritat. Expressar amb més força que mai l’interior perturbant. Buscar codis, himnes que permetin assolir un estil propi. Combinar amistats, gustos i provocacions per donar llum a un nou experiment. Nous misteris i rares sensacions desemboquen un Estat de flow(2012)

Ritme. Descobrir el camí a seguir i consolidar les passes per assolir la ruta. Explorar paral·lelismes i recuperar vells sons. Sortir de la línia marcada per traçar una línia pròpia. Arreplegar daus i fitxes tot buscant no perdre la partida. Pors i crítiques expressades en Tints Reggae(2013)

Dualisme. Igualada com a tret de sortida i Mallorca com a conclusió. Intercanviar els cops freds de la capital de l’Anoia amb les càlides envestides de l’illa mallorquina. La mescla esdevé el nus d’una nova història. La societat es manté estancada i l’observació és cada cop més precisa. Experiència, frescor i estètica simbolitzen Tram de s’illa (2014)

Consolidació. Preguntes interminables, retòrica incansable, i recerca sense timó. Hugkakke acumula pes en la motxilla sonora però la càrrega no és una molèstia. Les passes traçades fins ara serveixen com a pistes per intentar descobrir el pròxim pas endavant. Les senyals són difuses, l’explosió és concreta. Protegit per Carmina Wanted i consolidat en el que es presenta com una cascada plena de hits. És hora de dir les coses clares, comença l’Allau Líric (2015)


Text: Joan Farrés

credits

released June 29, 2015

Gravació i mastering a Dr. Hope Studios, per Pau Sastre.
www.pausastre.com

Lletres: Hugkakke
es-es.facebook.com/pages/Hugkakke/247318795355546

Artwork a càrrec de Caravell.
www.behance.net/marcgonzalez

tags

license

about

Hugkakke Palma, Spain

contact / help

Contact Hugkakke

Streaming and
Download help